slider0
slider1
slider3

» Rijopleiding B

Oude Wesselink, sinds 1954 actief als rijschool. U kiest voor Oude Wesselink omdat:

  • ons slagingspercentage “eerstgeslaagden” hoog is: 70% – 75% (obv 100 examens – zie CBR)
  • wij een op uw persoonlijke omstandigheden aangepaste opleiding garanderen
  • u tenslotte geen les meer wilt nemen dan nodig is.

Meest gestelde vragen

2 TO DRIVE
Vanaf 1-11-2011 is de proef begeleid rijden (2todrive) van start gegaan. De nieuwe spelregels gelden voor iedereen die na deze datum de verplichte leeftijd behaalt. Wij merken dat er nog veel onduidelijkheid heerst rond deze proef. Daarom staan hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden. Daaronder staat een lijst van de eisen waaraan jouw rijcoach moet voldoen. Is er nog iets niet duidelijk? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Theorieopleiding B
Het behalen van het theorie-examen van de auto is gebaseerd op een stuk basisstof. Naast de gebruikelijke ja/nee vragen, krijgt u nu ook ABC vragen en nummerieke vragen. Het CBR examen bestaat uit; gevaarherkenning, verkeersregels en verkeersinzicht.
In principe is het behalen van het theorieexamen bij rijschool oude Wesselink gebasseerd op zelf-studie. Bij Rijschool Oude Wesselink heeft de leerling de mogelijkheid om een high-speed theorie auto af te nemen. U ontvangt een code can ons die u kunt gebruikben voor een online-leeromgeving. De code kunt u invullen via deze link: https://www.theorie-leren.nl/login/school/auto-en-motorrijschool-oude-wesselink.html

Machtig Oude Wesselink met DigiD
Voordat rijschool Oude Wesselink het praktijkexamen voor jou gaat aanvragen moet jij daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Voordeel hiervan is dat je direct een e-mail ontvangt als wij het praktijkexamen voor je hebben gereserveerd of als deze is verschoven. Daarnaast zijn jouw adresgegevens automatisch voor onze rijschool beschikbaar in het reserveringssysteem van het CBR. Het machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD. DigiD is jouw persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten.

Geef deze nooit aan een ander. Ons rijschoolnummer is 1556W1. Voor het aanvragen van DigiD gebruikersnaam ga naar www.digid.nl

Reservering
Wij verzorgen de aanvraag van het praktijkexamen. Wij houden daarbij rekening met de dagen waarop je geen examen kunt doen, bijvoorbeeld door schoolexamens of vakantie.

Cadeaubon
Een cadeau waar iemand echt iets aan heeft en een opstapje om te gaan beginnen met het nemen van rijlessen! Leuk om iemand mee te verrassen op zijn of haar verjaardag, of een andere gelegenheid. Om de verrassing compleet te maken, kunt u hierbij ook een afspraak maken met één van de instructeurs zodat de jarige op zijn of haar verjaardag wordt opgehaald voor de eerste les!

Prijzen 

Rijles B: € 50,- (60 minuten)
Examen Theorie: € 45,-
High-Speed Theorie Auto: € 45
Examen € 240,-
Examen (her) € 240,-
Examen B-NOR € 250,-
Examen Faalangst € 305,-

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief 21% btw.